september 19, 2016

Bezorgen en afhalen

De wissellijsten van Lijst Erom worden op maat gemaakt in onze fabriek. Het duurt daarom even voordat je jouw lijst in huis hebt. Bestelde lijsten worden binnen vijf werkdagen verzonden. Tenzij bij het product iets anders staat.

Bezorgen

Je kunt jouw lijst voor € 19,99 thuis laten bezorgen. Bestel je voor meer dan €50 aan lijsten? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. De lijsten worden vervoerd met NedPak, een samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven.

De status van je bestelling

Als je een bestelling geplaatst hebt, krijg je automatisch een mailtje met een bevestiging. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan even contact met ons op via info@lijsterom.com. De status van je bestelling kun je zien op de accountpagina. Als het pakket door de bezorgdienst is opgehaald, krijg je automatisch bericht. De communicatie over de verzending verloopt via NedPak. Ben je niet thuis als het pakket wordt bezorgd? NedPak doet een berichtje bij je in de brievenbus. Je kunt vervolgens zelf kiezen wanneer je jouw pakket wilt ontvangen.

Laten bezorgen op een ander adres

Je kunt je bestelling op een ander adres laten bezorgen, door op de afrekenpagina het hokje ‘verzenden naar een ander adres’ aan te vinken en vervolgens het desbetreffende adres in te vullen.

Gratis afhalen

Je kunt jouw lijst ook afhalen bij onze fabriek in Montfoort. Dat kun je doen door bij het bestellen voor ‘gratis afhalen’ te kiezen bij ‘verzendmethoden’. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Omdat wij geen fysieke winkel hebben, kan afhalen alleen op afspraak.