Interview met Ellen over de content aanpak van Lijst Erom

In de rubriek ‘vakwerk’ interviewt Ellen Kleinlangevelsloo uiteenlopende professionals waarvan zij vindt dat ze lekker bezig zijn met contentmarketing. Ter lering ende vermaak. Dit keer mocht ik over mijn eigen startup Lijst Erom praten. 

Het complete interview vind je op Kwestie van Inhoud. Een tipje van de sluier? Oké, één quote-je dan. Over waarom je steeds mijn kop ziet als je iets met Lijst Erom voorbij ziet komen…

 

De vent is de tent

Was het een bewuste keuze om jezelf centraal te zetten in de content? “Sja, ‘de vent is de tent’ zeggen ze dan hè. Het is niet om egocentrisch over te komen, maar het werkt gewoon beter als ik zelf in beeld kom. Want iedereen kan wel filmpjes op YouTube vinden over hoe je een lijst maakt. Maar mensen vinden het gewoon prettig als iemand uitlegt wat voor keuzes je kunt maken. Ik voel mezelf wel een beetje een leraar, of een marktkoopman. En hoop dat mensen bij Lijst Erom eerder denken ‘hé, dat is die guitige man van die filmpjes’.”

Zo, de rest vind je dus hier.

Martjan Kuit

Wil misschien wel lijstenmaker worden. Gaat daarom een jaar lang op avontuur in lijstenland. Zijn ontwikkeling is te volgen via LijstErom.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *