Cadeautje nodig? Geef een cadeaubon van Lijst Erom!

De feestdagen komen er weer aan. Wat geef jij voor cadeautjes aan je vrienden en familie? Een boek? Een VVV bon? Wéér sokken? Ik heb een idee: Geef een inlijsting! En nee, niet een lijstje met iets erin, maar een cadeaubon. Kan het feestvarken zelf een inlijsting komen uitzoeken!

Iemand jarig? Iets te vieren? Verblijd het feestvarkentje met een cadeaubon van Lijst Erom. De cadeaubon is er in verschillende prijzen en is te gebruiken als betaalmiddel bij Lijst Erom en Galerie Zuid in Harskamp op de Veluwe. Jouw cadeaubon van Lijst Erom wordt per post naar je opgestuurd.

Hoe het werkt?

Heel simpel. Je komt gewoon langs bij Galerie Zuid of Lijst Erom in Harskamp. Het totaalbedrag van jouw lijst of andere aankoop wordt verminderd met de waarde van de coupon. Veel (geef-)plezier!

Gemaakt van afvalstukjes

De bon zit in een passepartoutje. Welke kleur jij krijgt is een verrassing. Het is maar net waar we nog een stukje karton van hebben liggen. We zorgen in ieder geval dat ‘ie in een envelop past. En ja, je krijgt er natuurlijk ook nog wat leuke Lijst Erom-kaarten bij. Nou, waar wacht je nog op?

Even wat regeltjes

Iedere bon is uniek – er staat een nummer op en een krabbeltje – en kan maar één keer gebruikt worden. Nou, waar wacht je nog op?

Wil je een bon? Stuur een berichtje!

Ik werk nog aan het webshop-deel van de website. Dus stuur even een berichtje met de waarde van de bon en het adres van de ontvanger, dan komt de bon zo snel mogelijk naar je toe!

Martjan Kuit

Wil misschien wel lijstenmaker worden. Gaat daarom een jaar lang op avontuur in lijstenland. Zijn ontwikkeling is te volgen via LijstErom.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *